Nu cumpărați aceste mașini — TOP 10 mașini nereușite

Ediția britanică a Auto Express a întocmit o evaluare a celor mai nefericite mașini vândute în țară în ultimii 25 de ani.

Pe primul loc ocupă modelul Rover CityRover, vândut din 2003, experții îl definesc ca nu cel mai potrivit cântec de lebădă al companiei britanice MG Rover, care a înflorit în anii 50-60 ai secolului trecut. În ciuda unui preț rezonabil de 7.000 de lire sterline, mașinile au stagnat din cauza calității teribile. CityRover a zăbovit pentru scurt timp în showroom-uri înainte de a dispărea în aprilie 2005 din cauza opririi producției Rover.

Locul al doilea aparține de drept lui Daihatsu Move din 1997. Publicitatea pentru această mașină scria: „Neobișnuit la exterior, șic la interior”. Cu toate acestea, cumpărătorii s-au stabilit doar pe aspect, ceea ce era într-adevăr destul de ciudat și au preferat alte mașini compacte. că, în ciuda aspectului urât, mașina este ieftină și fiabilă.

Locul trei este ocupat de Mitsubishi Carisma, care a părăsit adunarea în 1995. o mașină cu acest nume ar trebui să fie elegantă și memorabilă, dar cumpărătorilor li sa oferit o husă Ford Mondeo necunoscută. Potrivit marketerilor, modelul nu a realizat ideea producătorilor japonezi de a atrage cumpărători europeni. Cu toate acestea, mașina este intuitivă și fiabilă, ceea ce i-a adus popularitate.

În anii 1990, Suzuki înota în bani pentru modele de succes ale crossover-ului Vitara și roadster-ului Cappuccino. Cu toate acestea, urâtul Suzuki X-90 a întrerupt această fericire și a adus locul patru în clasamentul neprestigios. Mini-SUV-ul Targa doi-în-unul s-a dovedit a fi nu numai groaznic din punct de vedere al designului, ci și nefiabil și greu de adaptat la terenurile accidentate. Combinația acestor caracteristici l-a ținut pe linia de asamblare doar doi ani, iar japonezii și-au oprit producția.

Lista celor mai nefericite mașini continuă Renault Avantime, 2001, care a ocupat locul cinci. Designul avangardist al mașinii versatile de mare capacitate a câștigat admirația Auto Express în 2002. Dar, din păcate, în ciuda armatei de fani, vânzările au rămas nesemnificative. Motivul principal pentru aceasta a fost că mașina era prea scumpă pentru tinerii cărora le plăcea designul și prea revoluționară pentru cumpărătorii conservatori din segmentul de lux.

Pe listă sunt incluse și Skoda Estelle 1988, Lexus SC 430 2001 și Nissan Serena 1992 (descrierea modelului), care au primit note mari la toate criteriile, cu excepția dinamicii: de la 0 la 100 km mașina accelerează în 28 de secunde lungi.

Ultimele trei mașini TOP-10 nereușite au inclus Citroen C3 Pluriel (2003), Chrysler PT Cruiser Convertible (2005) și Polish FSO cu modificare Fiat 125p.

Похожие записи